Odlingslådan.se har som ambition att ge god service och leverera produkter av hög kvalitet.

När du handlar hos odlingslådan.se kan du alltid lita på att vi följer gällande lagstiftning och konsumentverkets riktlinjer.

Har du några frågor kan du alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär, maila info@odlingsladan.se eller ringa 0477-55 880.

Priser

 

Alla priser som anges på odlingslådan.se är styckpriser inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skriftfel samt slutförsäljning.

 

Beställning

 

Vi har ingen minsta beställning och du kan göra beställning via hemsida, mail eller telefon.

 

Betalningsvillkor

 

Vi erbjuder olika sätt att betala på, i kassan väljer du det alternativ som passar dig bäst innan du slutför din beställning.

Kortbetalning

Kortbetalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Faktura

Faktura från Agrippa Manufacturing AB. Vid köp mot faktura görs en automatisk kreditkontroll. Vid faktura tillkommer en fakturaavgift på 25 kronor och vi tillämpar 10 dagar netto som betalningstid.

Vid försenad betalning debiterar vi lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr och dröjsmålsränta enligt räntelagen. Vid inkasso tillkommer inkassoföretagets kostnader och avgifter. Varorna förblir odlingslådans egendom tills dess att full betalning erlagts. Fakturan levereras med varorna om kunden inte angivit en fakturaadress annan än leveransadress.

 

Ångerrätt/byte

 

Självklart får du byta vara om du inte är nöjd förutsatt att den är oanvänd och i obruten originalförpackning. Bifoga kopia på fakturan/betalningen med ett litet meddelande om vad du önskar byta till och sänd till oss på adressen nedan.

Returfrakten till oss står du för. Vid returer behöver vi ditt bankkontonummer (även Banknamn och clearingnummer) för att snabbast göra en returbetalning. Öppet köp gäller i 10 dagar från det att du har fått varan.

 

Annulering av order

 

Vi förbehåller oss rätten att att annulera ordrar från personer som uppgivigt felaktiga personuppgifter och/eller har betaningsanmärkningar. Vid betalningsanmärkningar går det dock alltid att betala i förskott. Kontakta då odlingslådan.se