top of page

Första infoträffen

Uppdaterat: 3 apr.

Igår höll vi den första infoträffen i Körsbäret, ett bostadsområde i Lidingö som förvaltas av Tornet Bostads AB. Redan från start har intresset varit jättestort i Körsbäret, hela 25 procent av hushållen ska vara med och odla och alla odlarna har redan gått med i den lokala odlingsgruppen på Facebook. Runt åtta deltagare mötte mig kl 19 igår (några var krassliga eller kunde inte komma) och det var en härlig grupp! Alla var supertaggade och ville lära sig mer om odling. Några kunde redan en del men andra sa att de inte kan så mycket än. Vi gick runt och tittade på var vi ska placera lådorna och pratade om växtval. Redan vid första träffen märktes det att odlarna tyckte att det var roligt att ses och att lära känna varandra. Det pratades om fröbytarträffar och om att hjälpas åt på olika sätt och vis. Och det är kanske den allra bästa bieffekten av odling i kvarteret, att grannarna lär känna varandra. Här är två kommentarer dagen efter:


Tack själv! Ser fram emot att komma igång!


Jag vill också tacka för ikväll !

Jag kommer att få lära mig så mycket nytt jag ser så mycket fram emot ny kunskap i detta . Området är så brett och jag har allt att lära.

Än så länge får ni ingen bild av deltagarna då alla kommer skriva under GDPR-avtal innan vi tar sådana, så här är en bild av fikat istället.


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page