top of page

Infoträffar i Arboga och Köping


Igår var det dags för infoträffar i Arboga och Köping med Victoriahem. Jag tog tåget till Köping där vi hade det första mötet med Josefina Holmström som är kundförvaltare i Tunadal, Köping. Sedan åkte jag vidare med Jenny Liljehult till Arboga och området Vilsta. På bilden syns Jenny till vänster och Josefina till höger.


Till bägge platserna kom en skara intresserade odlare, flera med stor odlingserfarenhet från att ha bott i villa tidigare eller för att har haft kolonilott. Många var mycket intresserade av ökad biologisk mångfald och vill bidra till blommande växter och fler vildbin, humlor och fjärilar. Utöver det ville många odla grönsaker och kryddväxter.


Alla var mycket glada över möjligheten att odla och också att lära känna sina grannar. Den 23 april kommer vi att köra workshop 1 i både Köping och Arboga. Målet för Victoriahem är att skapa levande och trivsamma utemiljöer, öka den biologiska mångfalden och att få fler att vilja bo i Arboga och Köping, två trevliga småstäder med pendlingsavstånd till Stockholm.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page